Het is inmiddels april en we krijgen steeds meer te maken met warmer weer. Ook volgende week staat er weer heerlijk veel zon. Ideaal om lekker te gaan barbecuen. Een uitgebreide barbecue met je buren, vrienden en familie zit op dit moment niet in. Maar dit betekent niet dat je met je huishouden een gezellige barbecue kunt houden. 

Om ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt genieten van je barbecue is het van belang dat je veel voorbereiding treft. Denk bijvoorbeeld aan het halen van aansteekblokjes, houtskool, boodschappen, producten die je helpen bij het afvallen en ga zo maar door. Ook is het belangrijk om na te denken welke stukken vlees je wilt gaan barbecueën. Om echt te genieten van de lekkerste stukken vlees, adviseren we je geen vlees uit de supermarkt te halen. Je kunt het beste vlees bestellen bij een gespecialiseerde webshop. In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen hiervan. 

 

Vlees bestellen bij een specialist

Zoals we hierboven hebben aangegeven, halen we liever geen vlees uit de supermarkt voor de barbecue. Overigens is hier niets mis mee, maar als we gaan barbecueën, willen we natuurlijk maximaal kunnen genieten. De kwaliteit van de vlees is daarom van essentieel belang en dat verschil proef je ook. Als je vlees bij een specialist koopt, profiteer van je vers vlees. Het vlees komt namelijk rechtstreeks van de boer vandaan. Verser kan dus niet!

Bovendien koop je hier ook nog eens verantwoord vlees. De dieren hebben voldoende bewegingsruimte gehad en worden niet in veel te kleine hokken geplaatst. Zo kan jij (h)eerlijk genieten zonder je schuldig te voelen.

 

Barbecuevlees: kopen of zelf maken

Wanneer je vlees wilt bestellen, kan je kiezen uit naturel of gemarineerd. Wanneer je druk bent of voor gemak wilt kiezen, dan kan je kiezen voor de reeds gemarineerde stukken vlees. Maar mocht je ervoor kiezen om zelf barbecuevlees te maken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt hiervoor diverse barbecuerubs gebruiken die het vlees een unieke smaak geven. 

 

Barbecuevlees aanbieding

Mocht je op zoek zijn naar voordelig barbecuevlees, dan heeft Vleeskopen.com een mooie aanbieding. Je kunt voor slechts € 17,- een kilo heerlijke entrecote kopen. Dit vlees is ideaal voor op de barbecue en wordt gekenmerkt door zijn herkenbare vetrand. Het vlees is heerlijk zacht en heeft geen tot weinig kruiden nodig. Wat peper en zout is al voldoende. Let er alleen wel op dat je de peper na het grillen erop strooit. Dit kan namelijk verbranden en geeft een bittere smaak. En dat is natuurlijk zonde met zo een mooi stuk vlees!

Mocht je wat meer smaak willen hebben, kan je entrecote insmeren met knoflook olie of gepofte knoflook.

Eet smakelijk!

Entrecote kopen
ifeellike

About ifeellike