De sneaker trends van 2019

Sneakers werden van oudsher alleen als ‘sportieve’ schoenen gebruikt. Dat is nu zeker niet meer het geval. Tegenwoordig draag je altijd sneakers. Of je nou naar je werkt gaat, op bezoek bij je oma bent of boodschappen aan het doen bent. De kans is erg groot dat jij je sneakers snel hebt aangetrokken.

Sneaker trends veranderen enorm snel. Daarom ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Om er zeker van te zijn dat je bij de tijd bent, hebben wij een overzicht opgesteld waarin de nieuwste sneaker trends van 2019 worden weergegeven.

De klassiekers:

De klassiekers. Deze moet iedereen wel in zijn kledingkast moet hebben. Deze jongens maken altijd je outfit compleet en stellen je nooit teleur.

Heb jij ze niet? Geen probleem, via deze link kan je alsnog je klassiekers bestellen!

Opvallend fel:

Hou jij persoonlijk meer van kleur? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Ook in 2019 zal je de kleurrijke sneaker veelal terugzien.

Hoe feller, hoe beter! Met deze sneakers steel jij de show.

Meer inspiratie nodig? Wij hebben je graag op weg met modellen zoals Nike Air Max 97, Adidas Falcon en Puma Thunder Spectra.

Knit sneakers

Je kent ze wel: de knit sneakers, ook wel bekend als sok sneakers.

Dikke zolen

Deze schoenen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze kledingkast. De trend is afkomstig uit de jaren negentig, waar veel sneakers een dikke zool hadden.