Vrijdag 27 november is het zover: Black Friday in Nederland. Inmiddels is dit koopfestijn overgewaaid vanuit Amerika. Maar doordat er zoveel retailers aan deze actie meedoen weet je soms niet waar je moet beginnen en zie je door de bomen het bos niet meer. In deze blog hebben we een aantal tips opgesteld zodat jouw Black Friday een succes wordt. Lees snel onze Black Friday tips!

 

Maak een verlanglijstje

Door een verlanglijstje te maken van je favoriete producten zorg je ervoor dat je niet je favoriete items vergeet tijdens Black Friday. Focus je echt op het product en niet op een specifieke winkel. Mocht een item uitverkocht zijn, dan kan je deze vaak nog bij een andere retailer vinden.

 

Hou de prijzen in de gaten

Heb jij een bepaald product in gedachten? Hou dan de prijzen van dit product in de gaten. Noteer ze ergens in spreadsheetbestand of maak er screenshots van. Tijdens Black Friday kan je vervolgens deze prijzen met elkaar vergelijken. Mocht een retailer zijn prijs hebben verhoogd, kan je hier achter komen door middel van het spreadsheetbestand of screenshots. Zo weet je zeker dat je de beste deals in huis haalt!

 

Volg je favoriete winkels op social media

Iedereen heeft wel een voorkeur voor bepaalde winkels. Volg deze winkels op social media zodat je zo snel mogelijk wordt geïnformeerd over hun Black Friday acties. Deze deals zijn beperkt beschikbaar, dus dan is het wel zo fijn dat je via social media als eerste op de hoogte wordt gesteld.

 

Doe online je aankopen

Met het oog op de huidige pandemie is het van belang dat we zo voorzichtig en veilig mogelijk onze aankopen doen. De beste manier is om je aankopen online te doen: zo voorkom je drukte en kan je snel en eenvoudig je deals tijdens Black Friday aanschaffen.

 

Maak gebruik van Black Friday platforms

Er zijn speciale Black Friday platforms, zoals MijnBlackFriday.nl, die alle Black Friday deals van alle deelnemende winkels op één website weergeven. Zo hoef je niet alle websites apart te bezoeken en kan je alle Black Friday deals eenvoudig met elkaar vergelijken.

 

Heb je het product echt nodig?

Zie jij een geweldige aanbieding? Vraag je jezelf eerst af of je het product daadwerkelijk nodig hebt. Soms kopen we producten omdat ze ‘gewoon’ voordelig zijn. Uiteindelijk belanden deze producten op de kast of zelfs in de prullenbak. En dat is natuurlijk zonde!

 

Exclusieve deals

Een aantal retailers heeft maar een beperkt voorraad van diverse deals tijdens Black Friday. Zorg daarom dat je op tijd bent met het aanschaffen van jouw Sinterklaas- of Kerstinkopen. Let op: deze deals zijn enorm populair en zullen dan ook binnen no-time zijn uitverkocht. Wees snel en stel daarom reminders in op je telefoon zodat je niet te laat bent voor deze geweldige Black Friday deals.

 

Hopelijk heb je wat gehad aan onze Black Friday tips. Ontbreekt er een Black Friday tip? Laat het ons weten in de comments!

 

ifeellike

About ifeellike