Het is zomer en het festivalseizoen is in volle gang. Je pakt de één na de andere festival en langzamerhand raakt je inspiratie om te shinen op. Een festival outfit is als man een belangrijk aspect, want het is dé manier om indruk te maken op de je vrienden, maar vooral op de vrouwtjes. Want zeg nou lekker zelf, zonder deze festival items is jouw festival outfit niet compleet. Daarom hebben we alle festivals musthaves van 2019 voor je op een rijtje gezet.

 

Musthave 1: de Fanny Pack

Deze zie je elke festival voorbijkomen. De buideltas of heuptas is weer helemaal hot. De Fanny pack stamt af van de jaren ’90 en heeft inmiddels een prima comeback gemaakt. Volledig in een nieuw jasje gestoken, zodat hij weer helemaal bij de tijd is. Praktisch en stijlvol.

 

Musthave 2: Laarzen

Het festivalterrein staat overvol met gras of zand en dat vraagt natuurlijk om grip. Je wilt natuurlijk niet onderuitgaan en je mooie festival outfit besmeuren. Daarom bieden laarzen de uitweg. Niet alleen voor vrouwen, maar ook heren kunnen tegenwoordig laarzen dragen. Denk bijvoorbeeld aan Dr. Martens of Timberlands met een goede slimfit of skinny jeans. Gaaf!

 

Musthave 3: relaxed fit overhemd met print

Het relaxed fit overhemd is een van de festival essentials van dit jaar. Het overhemd zit als gegoten en is vaak gemaakt van een luchtdoorlatende stof. Wel zo heerlijk tijdens de warme zomerdagen! Dit is prima te combineren met een mooie chino of een skinny jeans met stoere sneakers. Je kunt de overhemd ook open dragen, maar dan moet je wel eerst een sixpack kweken.

 

Musthave 4: de chino

Ja, je las het goed. De chino is een leuk alternatief voor een skinny. Je kan hem heel nonchalant dragen met een t-shirt of een relaxed fit overhemd met print. Draag hem heel casual en draag hem niet ‘te’ formeel. Dus sla de moshpit maar een keertje over. Of niet.

 

Musthave 5: de broekketting

Weer zo eentje van vroeger. Maar wat past hij toch goed bij een ripped skinny jeans. Je hoeft de ketting enkel te bevestigen aan de riemlusjes van je broek en voilà: you are ready to go!

 

Hopelijk maak je jouw festival outfit met deze festival musthaves in 2019 compleet. Heb je nog vragen, suggesties of ben ik iets vergeten? Laat het weten in de comments!

ifeellike

About ifeellike